VENDA DE LLIBRES SOLIDARIS


 

Des de l’any 2016 la Biblioteca Mont-Àgora participa amb la campanya solidària La Marató de TV3 que promou Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 per tal d’obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties sense curació definitiva. També des de La Marató s’intenta sensibilitzar la població sobre la recerca científica per prevenir i/o curar certes malalties. Es tracta doncs, de recaptar diners però també de divulgar científicament i conscienciar la societat sobre unes malalties determinades.


Al vestíbul de la Biblioteca es posen a la venda durant un període determinat, llibres infantils, juvenils i adults al preu simbòlic d’1€. Els usuaris i visitants de la biblioteca poden agafar-ne tants com vulguin i participar d’aquesta manera amb la Campanya Solidària. Una vegada acabada la venda de llibres i un cop obtingut el recompte total, la Biblioteca fa l’ingrés dels diners obtinguts a La Marató.

Els llibres  venuts durant La Marató són exemplars cedits pels nostres usuaris. D’aquesta manera es contribueix no només a la recaptació de diners mitjançant aquests llibres sinó també al seu reciclatge, donant una segona vida a aquest material a través de la seva venda.

La Biblioteca Mont-Àgora contribueix d’aquesta manera a promoure alguns dels Objectius de Desenvolupament Sostenible com són els de Salut i benestar i Acció climàtica, tots dos relacionats amb la recerca científica i el reciclatge.

Aquest any La Marató se celebrarà el 18 de desembre i estarà dedicada a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

A la Biblioteca es farà la venda de llibres solidaris del 14 de novembre al 17 de desembre. Esperem poder comptar amb la vostra col·laboració.