SETMANA SENSE SOROLL 2022
El Soroll, entès com a sons molestos que percep l’oïda, és considerat contaminació, ja que deteriora la qualitat ambiental del territori i afecta a la salut de les persones. Mésinformació 

El Servei de Prevenció i Control de la Contaminació Acústica i Lumínica (SPCALL) de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, conjuntament amb el Centre de documentació ambiental (DocAmbCat) promou entre les biblioteques i centres de Documentació de Catalunya difondre els seus fons documentals en el marc del programa d’activitats de la “5a Setmana Sense Soroll” que se celebra del 25 d’abril a l’1 de maig.

La Biblioteca Mont-Àgora s’ha acollit a la Setmana Sense Soroll 2022, promovent el fons documental i animant a la ciutadania a compartir a les xarxes socials durant aquesta setmana fotografies on es posi en valor el silenci a les biblioteques o la relació del silenci amb la lectura amb les etiquetes #bibliosensesoroll i #SSSoroll2022.

De la mateixa manera també animem als nostres usuaris a posar fotografies i vídeos amb un missatge humorístic i que a la vegada tinguin la capacitat de conscienciar sobre la reducció del soroll a les biblioteques. Els MEMS s’han de compartir a les xarxes socials amb les etiquetes: #bibliosensesoroll i #SSSoroll2022.

Esperem que tot aquest seguit de mesures permetin prendre consciència de la importància del silenci no només a les biblioteques sinó també a la nostra vida quotidiana.