NOVETATS INFANTILS


 

Ja teniu aquí les novetats infantils. És del tot impossible parlar-vos-en d’una en concret. Tots els llibres tenen la seva pinzellada única, que els fa diferents i màgics alhora. Amb tot n’hem triat quatre... Els altres els podeu descobrir per vosaltres mateixos.

·         Kalandra ens ofereix una reedició del llibre d’en Mitsuma Anno “Ocultos en el bosque”. L’autor camufla dins la natura, un seguit d’animals, que el lector, com a bon observador ha de ser capaç de trobar. Anno estudià art, dibuix i literatura i va exercir durant molts anys com a professor de primària. Els seus dibuixos volen estimular al lector a llegir imatges, més enllà de les paraules.

·         “Santa Clara” d’Enid Blyton és una recopilació de l’any 2019, de sis llibre escrits per l’autora entre els anys 1941 i 1945. Mares i àvies recordaran amb nostàlgia aquestes bessones que arriben a Santa Clara, un exclusiu internat de noies, on viuran moltes aventures.

·         Michael Holland i Philip Giordano fan a través d’aquest llibre, ”Raigs de sol per esmorzar”, un homenatge a les plantes de tot el món. Us recomanem aquest llibre no només pel seu contingut, sinó també per les seves il·lustracions plenes de força i de color. Un llibre pels amants de la natura o simplement pels que volen saber més de les plantes que ens envolten.

·         Per últim, però no menys important, presentem el còmic “Leñadoras”. Un còmic totalment trencador. Protagonitzat per noies adolescents en un campament d’estiu de noies. Però sigui qui sigui, que llegeixi el còmic, trobarà un personatge amb qui identificar-se. “Leñadoras” és el còmic aperturista del segle XXI, que no vol caure en els tòpics de sempre.