NOVETATS AL RACÓ DE MARES I PARES


 

Ja podeu trobar a la biblioteca aquestes 4 propostes adreçades als pares i mares novells i no tant novells que vulguin tenir més informació sobre educació, higiene, motivacio i aprenentatge del nadó.

Con mis manitas de la Clara Farràs planteja un seguit de receptes saludables per a tota la família. Basant-se en la tècnica Baby-Led Weanin, que tracta la incorporació d'aliments sòlids a la dieta dels més petits sense passar per la fase de pures i farinetes, i contempla receptes molt simples, bones i saludables per a tota la família que de ben segur t'estalviaràn molt temps.

Bebés sin cólicos de Jesús Garrido ens mostra un mètode pioner per resoldre el temut problema dels còlics dels lactants a casa.

El libro de la disciplina suave  de Sarah Ockwell-Smith proposa una metodolgia educativa per tal que els nens siguin cooperatius, educats i servicials basant-se en l'educació i l'aprenentatge i mai en el càstig o la recompensa.

Cómo estimular el cerebro del niño d'en Rafa Guerrero proposa 100 exercicis per tal de potenciar la memòria de l'infant, estimulant el cervell de manera senzilla i lúdica.