Presentació del llibre "Amb sense tu", de Pep Elias
Aquest divendres esteu convidats/des a la presentació de "Amb sense tu", la darrera obra literària de l'igualadí Pep Elias, editada per Voliana Edicions. L'acte serà presentat per Anna Uroz, el divendres 14 d'abril a les 7 de la tarda a la Biblioteca.

Es tracta d'un recull de contes sobre les contradiccions de les relacions humanes. Personatges amb paradoxes aparents que viuen la seva versió d'uns fets que poden semblar certs, però no poden ser exactes. Potser la gràcia d’aquest llibre és que, a més de fer-nos saber què els passa als protagonistes, també ens permet imaginar què els hauria pogut passar. Amb o sense? Ells no poden triar.


Pep Elias i Gàlvez (Igualada, 1967). Ha publicat Olor de gas (Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa), el recull de relats Literalment incapaç de matar una mosca (Premi Rei en Jaume de Narrativa Breu) i és coautor del llibre IHC, de l’Astòria a les Comes. És llicenciat en filologia catalana, treballa al Consorci per a la Normalització Lingüística i es dedica també al periodisme. Imparteix cursos d’escriptura creativa i és tutor del taller de creació literària del Màster de Literatura en l’Era Digital de la UB.