Dia internacional del llibre infantil

"La puça" i "El vestit de l'emperador" han estat els protagonistes de la sessió de contes que la Monica Torra ha narrat pels petits de la biblioteca Mont-Àgora.
Dins el projecte educatiu “Fem més escola” que aquests dies se celebra al municipi.

Dissabte vam celebrar l'aniversari del naixement d'Andersen, un clàssic de la literatura infantil. Andersen fou un gran escriptor amb un munt d'històries, la majoria inventades per ell, caracteritzades per una gran imaginació, humor i sensibilitat. Les més populars: "L'aneguet lleig", "La princesa i el pèsol", "El vestit nou de l'emperador", "La donzelleta de la mar"...
Si els voleu llegir, els trobareu a la biblioteca!!!
També amb ocasió del Dia Internacional del llibre infantil, la Organización Española para el Libro Infantil i Juvenil, amb el patrocini del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte convoca el concurs "Andersen avui", en el qual la Biblioteca Mont-Àgora hi ha participat amb  més de 60 nens que ens han dibuixat diferents personatges dels llibres d'Andersen ben modernitzats.
La diada s'ha acompanyat d'una mostra dels llibres d'Andersen i també de llibres i contes que tenen per temàtica els llibres, la lectura i les biblioteques.