Naxos Music Library

A partir d'aquesta setmana, tots els usuaris de la  Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona poden accedir al catàleg Naxos Music Library, especialitzat, sobretot, en música clàssica. Hi trobaran més de cent catorze mil discos i un milió sis-cents mil fragments, que es poden escoltar lliurement. 


T'has de donar d'alta aquí, amb l'usuari i contrasenya que té cada soci de les biblioteques de la Xarxa. Hi ha un cercador, i també es pot buscar per categories, com ara intèrprets, autors, gèneres o discogràfiques. De cada disc, en veiem la portada, l'índex de totes les peces per poder-les reproduir i, fins i tot, algunes informacions addicionals. 

Aquest arxiu no només comprèn els enregistraments de la discogràfica Naxos, sinó també els de moltes altres especialistes en música clàssica, com ara ARC, Berlin Classics, BIS, Capriccio, Chandos, EMI Classics, Erato, Finlandia, Hänssler Classic, Harmonia Mundi, Hungaroton, Naïve, Naxos, Nonesuch, Nimbus, Ondine, RCA Records, Sony Classical, Teldec, Virgin Classics o Warner Classics. 

També podem accedir a una llista de compositors i a una altra d'intèrprets, que ens enllacen directament amb els seus enregistraments. El catàleg inclou llibres i sinopsis de més de 700 òperes, i biografies d'artistes i compositors. 

Cada mes s'hi aniran incorporant nous títols.