Gran final al Club de Lectura Infantil

El passat divendres 13 de juny va tenir lloc l'últim Club de Lectura Infantil d'aquest curs acadèmic 2013-2014.
El llibre proposat per a a aquesta ocasió era Kor de Parallamps.
La Yung-Lluna és una nena adoptada d'11 anys que ens relata la seva relació amb la seva família i particularment amb el seu germà, molt més gran que ella, que és metge i okupa. Tot plegat va permetre tractar molts temes al voltant d'una família poc convencional, més unida per factors sentimentals que no pas biològics.
Vam aprofitar la temàtica del llibre per jugar a un joc de rol.
El joc consistia en representar una reunió extraordinària de l'associació de veïns d'un barri imaginari en la qual es discutia i es decidia que s'havia de fer amb el grup d'Okupes, que s'havien instal·lat en una casa.
- Uns representaven la taula de negociacions formada per: 
Un representant de l'ajuntament, un policia municipal, els propietaris
 de la casa, els representants dels okupes, el president de l'associació de veïns i el president de l'associació de comerciants.
- La resta eren els veïns del barri a favor i en contra. 
Vam aprofitar la trobada per fer recompte de vots del Concurs de Super Lectors que ha tingut lloc també durant aquest curs. D'un total de 12 llibres que els usuaris de la biblioteca han anat votant al llarg de l'any es va fer el recompte de vots que va donar com a vençedor el llibre Un pringat total d'en Jeff kinney.
 
També vam fer votacions del llibre que més ens havia agradat de tots els que havíem llegit durant les sessions del Club que s'han fet aquest any. El que més ha agradat ha estat Rovelló d'en Josep Vallverdú amb menció especial als poemes de la Joana Raspall que va ser el nostre primer club de lectura d'aquest curs.