DESCOBREIX!


 
DESCOBREIX !
Una secció dedicada a descobrir aquells llibres que no et podies imaginar que trobessis a la biblioteca.
 
 
Aquest mes: Idees per no avorrir-se a l’estiu
 
 
 


 
 
 
Com construir les teves joguines
Oriol Ripoll
 
Un penja robes es pot convertir en una meravellosa raqueta; uns taps d’ampolla i uns cigrons, en un laberint d’allò més enginyós... Prepara’t perquè descobriràs i crearàs més de cinquanta joguines noves. Recicla, imagina i crea!
 
  
 
 
 
Papiroflexia y otras manualidades en papel
Eileen O’Brien
 
Idees genials per crear objectes de paper, targetes desplegables i mòbils. Tan sols seguint les senzilles instruccions pas a pas aconseguiràs transformar simples papers en figures que ni t’imagines.
 
 
  
 
 
Diseña tus joyas
SM
 
Idees originals per convertir tot tipus d’objectes que ja no utilitzes en atractives joies. Es tracta de no llençar res a les escombraries i donar una segona oportunitat a tots els objectes.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ideas para crear tarjetas.
Fiona Watt
 
Trobaràs tota la inspiració que et cal per confeccionar targetes que podràs utilitzar en qualsevol ocasió. Pots seguir les instruccions pas a pas o bé agafar moltes idees i crear les teves pròpies felicitacions.
 
 
  
 
 
Curs per a joves detectius.
Núria Pradas
 
Resol el cas del robatori del trofeu amb l'ajut d'aquest curs per a joves detectius. Primera lliçó: l'estil del bon detectiu. Segona lliçó: les eines de tot un bon investigador. Tercera lliçó: perseguir i espiar malfactors. Quarta lliçó: com s'investiga un cas?. Cinquena lliçó: interrogar sospitosos. Sisena lliçó: trucs per comunicar-se.
 
 
 
 
 
 
 
El llibre dels dies de sol
Jane Bull
 
Activitats refrescants per als dies calorosos. Podràs passar-t’ho bé a l’aire lliure i quan fa tanta calor és una molt bona idea preparar refrescs i pícnics. També aprendràs a construir divertides manualitats, des de barquetes i jardinets fins a estels onejants i campaments secrets.