“L’inici del demà”


 
L'inici del demà és el còmic que ha editat la Diputació de Barcelona i que diumenge 27 d'abril es va encartar gratuïtament amb els diaris d'àmbit nacional. A partir d’avui tothom qui ho vulgui podrà recollir gratuïtament el còmic a la nostra biblioteca i o bé a les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la demarcació barcelonina o bé a la Llibreria de la Diputació de Barcelona, fins a exhaurir-ne les existències.
Amb guió de Raimon Portell i il·lustrat per Àlex Ferreiro L'inici del demà. Història de la Mancomunitat de Catalunya 1914-1925 és un còmic que, en el marc de la commemoració del centenari de la Mancomunitat, dóna a conèixer un període cabdal del nostre país de la mà dels seus protagonistes.
La commemoració dels cent anys de l'inici de la Mancomunitat ha de servir per posar de manifest l'obra d'una institució de l'administració local, així com el tarannà dels polítics catalanistes que la van impulsar i dirigir. Més enllà de la ingent obra duta a terme en pocs anys, cal donar especial rellevància a la contribució decisiva de la Mancomunitat al desenvolupament dels sentiments d'unitat i d'identitat dels catalans.
 

Més informació: