Les biblioteques de la xarxa al mòbil.Ja teniu disponible una aplicació per a mòbils i tauletes apte per a sistema Android. L'aplicació, anomenada BibliotequesXBM, indica on es troben les 214 biblioteques públiques de la província de Barcelona i quines activitats oferim.
Podreu veure quines biblioteques teniu més properes respecte allà on es trobeu, mitjançant la geolocalització, però també respecte al punt on vulgueu indicar. També us permet consultar les activitats que hem programat les biblioteques que seleccioneu o aquelles més properes, filtrades per data, tipus d'activitat, municipi i biblioteca.
L'aplicació dóna opció de veure les biblioteques al mapa i guardar activitats i biblioteques preferides. La informació bàsica que mostra de cada biblioteca inclou: horaris, localització en el mapa, com arribar-hi, dades de contacte, perfils a les xarxes socials i activitats programades.

La versió de l'aplicació és vàlida actualment per al sistema operatiu Android i en breu sortirà la versió IOS (Apple). Per trobar-la només cal accedir al mercat d'Android des del mòbil, buscar "BibliotequesXBM” i  descarregar-ho de forma  gratuïta.