Una nova guia temàtica de l’AnoiaAmb motiu de la Diadade Sant Jordi, les biblioteques de l'Anoia hem editat una guia temàtica dedicada a l'art i als artistes de la comarca. Aquesta bibliografia conté una relació de llibres i articles bàsics sobre modernisme, arquitectura, pintura, escultura, dibuix i fotografia a l'Anoia, com una invitació a la lectura i al coneixement. De tota manera, si algú vol ampliar la informació sobre aspectes artístics locals, a les biblioteques s'hi conserven altres documents sobre els mateixos temes.
Aquesta és la desena guia que presentem les biblioteques de l'Anoia, i la d'aquest any és una proposta per conèixer, per una banda, els estils artístics més significatius de la comarca, i per l'altra, la vida i l'obra d'alguns creadors que avui ja no són amb nosaltres, però que han deixat petjada per mitjà d'edificis singulars, d'escultures que veiem als nostres carrers, de pintures o de fotografies d'un passat no tant llunyà.
Entre el nombrós llistat de documents es citen les biografies d'artistes com Gaspar Camps i Alexandre de Riquer, així com monografies dedicades a estils arquitectònics destacats a l'Anoia, des del romànic fins a l'arquitectura més actual d'Enric Miralles, passant pel modernisme.
La guia "Art i Artistes de l'Anoia" es pot recollir de forma gratuïta a la Biblioteca de Montbui, i a la resta de biblioteques de l’Anoia.