Aquest Nadal no hi ha nen sense conteLa Biblioteca de Montbui i la Biblioteca Central d’Igualada participarem en la campanya solidària Aquest Nadal no hi ha nen sense conte, promoguda per l’editorial Sigueleyendo i amb el suport de la xarxa de biblioteques municipals de la Diputació de Barcelona.

La campanya consisteix en oferir a les famílies sense recursos la possibilitat de recollir un llibre, conte o còmic per als seus fills de forma gratuïta. Per això, els promotors de la iniciativa muntaran una parada al carrer Curulla amb Portal de l’Àngel de Barcelona, en ple centre comercial, del 20 de desembre al 5 de gener. En aquesta parada, es recolliran, per una banda, els llibres que portin els ciutadans i, per l'altra, es donaran a qui els demanin. Després d’aquests dies, tots els llibres seran lliurats a la Federació d’Entitats d’Antenció a la Infància i l’Adolescència i a Càritas per tal de que els vehiculin cap a les famílies que assisteixen arreu de Catalunya.

La Biblioteca de Montbui i la Biblioteca Central d’Igualada són punts de recollida dels donatius de tothom qui hi vulgui col·laborar. Han de ser llibres adreçats al públic infantil i juvenil, nous o usats però en bon estat. La data límit de recollida és el 2 de gener de 2013.

Trobareu més infomació a la pàgina web www.cuentosicontes.com i a les xarxes socials: www.facebook.com/cuentosicontes i twitter.com/Cuentosicontes

La Biblioteca de Montbui recollirà llibres dins d’aquest horari:

Matins: dijous i dissabte de 10 a 14h.

Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20,30h.