Millores al servei d'Internet

Des del dia 22 de maig, en els ordinadors destinats a la consulta d’Internet, hi trobareu instal•lats, també, un paquet d’eines d’ofimàtica que us seran útils per elaborar els vostres treballs, currículums o altres documents. A banda, podreu gravar en CD o USB la vostra informació, i podreu disposar d’un crèdit mitjançant un moneder, per pre-pagar les impressions de les vostres consultes.

Com a millora destacable respecte del servei que estàvem oferint fins ara, cal dir que permet una major autonomia a l’usuari, ja que podeu reservar les sessions vosaltres mateixos des de casa o des de la biblioteca amb vuit dies d’antelació, amb la garantia de tenir-lo guardat.

Aquesta autogestió permet racioanalitzar l’ús del servei ja que cada persona disposarà d’un total de 20 sessions mensuals, que les podrà utilitzar de la forma que més li convingui. Les sessions tenen una durada de 60 minuts, però cal recordar que comencen cada hora punta. Si passen 10 minuts i no es valida la reserva, es perd i es resta de les sessions mensuals.

Esperem que gaudiu força amb aquest nou servei!