Club de Lectura. La nit de l'oracle. Paul Auster


En plena convalescència, després d'una malaltia que l'ha portat fins a les portes de la mort, el novel·lista Sydney Orr entre en una papereria de Brooklyn i en surt amb un quadern de color blau. Fascinat per aquest quadern, Orr es veurà dominat per una febre creadora que desembocarà en una sèrie de successos desconcertants.

Moderat per Anna Uroz.

Tertútia: dimecres, 2 de març, a les 19h., a l'Escola García Lorca.

Cal inscripció prèvia. Podeu recollir el llibre a la biblioteca.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vull felicitar la direcció de la biblioteca per totes les iniciatives que s'hi duen a terme: clubs de lectura (els llibres escollits sempre són un encert), els tallers i aquest mateix bloc. Lamento el silenci dels usuaris i els animo a participar-hi! Aprofito per lloar la gran qualitat del fons disponible, especialment el cinematogràfic, i espero ansiosament la inaguració de la biblioteca nova, tot pregant que les retallades pressupostàries no n'endarrereixin la construcció... Em sembla un projecte de gran volada, un escenari fabulós on el fons lluirà molt més i el personal s'hi podrà moure amb més comoditat, un complement indispensable per a un municipi que comença a tenir una certa personalitat.

Quetzal ha dit...

Acabo de descobrir aquest blog. Em sembla que també és un bon espai per compartir inquietuds literàries. "La nit de l'oracle" és una bona història, millor dir, una bona dins d'una altra bona, com si de nines russes es tractés.
Bona lectura