EXPOSICIÓ VIRTUAL: 100 ANYS DE CIÈNCIA-FICCIÓ

Fa 100 anys s'inicia el periode conegut com els "feliços anys 20". És durant aquest periode que neix el gènere de ciència- ficció a partir d'una mirada tecnològica i futurista, i també molt més optimista superada la Primera Guerra Mundial.

A la Biblioteca Virtual trobareu aquesta exposició amb un homenatge als dos grans referents d'aquest gènere i que a la vegada celebren també el seu centenari Isaac Asimov i Ray Bradbury.
Disponible a l'Ebiblio

Disponible a l'Ebiblio


Us proposem aquests dos títols referents del gènere de ciència-ficció. "Yo, robot" d'Isaac Asimov i "Les cròniques marcianes" de Ray Bradbury. "Yo, robot" és un conjunt de relats que us sorprendrà pel seu caràcter visionari i on per primera vegada és debat la relació entre els humans i els robots, fet del tot sorprenent si tenim en compte que va ser escrita durant els anys 50. "Les cròniques marcianes" fou escrit el 1945 i també és un recull de relats on es tracten temes com el poder de la devastació humana, la guerra o el racisme a partir de l'arribada de l'home a Mart. Tots dos llibres disponibles a Ebiblio.