CELEBRACIÓ DE SANT JORDIEl Gremi de Llibreters de Catalunya, amb el conjunt de Gremis de la Cambra i el Gremi de Floristes de Catalunya han traslladat la tradicional venda de llibres i roses al proper 23 de juliol si les condicions sanitàries ho permeten. Malgrat això, tots i totes podem continuar donant suport a les llibreries de proximitat a través de la campanya #senseparadesperòsenseparar per tal que biblioteques i la ciutadania en general continuem comprant llibres de manera telemàtica. Mitjançant el directori de llibreries agremiades podeu accedir a les botigues virtuals de les llibreries de la vostra localitat
 
Per al mateix 23 d’abril, el Gremi de Llibreters promou l’acció #llibresalaire de manera que a les 12 h i a les 18 h tothom surti a les finestres, als terrats, patis o balcons de casa i es llegeixi en veu alta, per acabar amb un aplaudiment amb el crit del nom de la seva llibreria.
 
Igualment, des del Departament de Cultura i com els darrers anys per aquesta data, tornarem a fer el cicle de #LletresLiures per tal de convidar a la ciutadania a llegir en veu alta els textos de la seva elecció. Atesa la situació sanitària actual us convidarem a que enregistreu en vídeo la vostra lectura (màxim 2 min.) i a que la difongueu per les xarxes a través d’aquesta etiqueta.