Més de 100 persones a la presentació del segon número de la revista literària Narranación


Aquest dissabte 24 de febrer, més de 100 persones van omplir la sala d’actes de la Biblioteca per tal de conèixer les novetats que inclou aquest segon número de Narranación, una revista que promou la col·laboració entre escriptors i il·lustradors de l'Anoia.

La sessió va ser conduïda pels seus editors, Javi Fernández, Marc González i Teresa Suau, que van donar detalls del procés creatiu i de participació que ha fet possible que aquesta nova entrega tingui més continguts i també noves seccions, com la de poesia i la de relat en anglès, a banda dels relats curts que són el nucli de la publicació.

A l'acte es van poder escoltar alguns relats de la revista, presentats en forma d'audiorelats amb música original i efectes sonors, i tres poemes recitats pel poeta Daniel Clemente Butxaca, un dels col·laboradors d'aquest segon número. Els editors van voler remarcar en tot moment l'objectiu tant de la revista com del projecte Narranación en general, que aposta per posar en contacte a tots els artistes que hi vulguin participar, intentant crear continguts de qualitat i promocionant la participació entre ells en diferents projectes culturals futurs. Un dels actes destacables que portaran a terme en els pròxims mesos, és l'exposició "Il·lustracions i lletres de l'Anoia" que ocuparà gran part del mes d'Abril, inclosa la Diada de Sant Jordi, i que tindrà lloc a la Biblioteca Central d'Igualada.

La presentació va donar el tret de sortida a la 46a Ter-Cat de la Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia, que va continuar amb un dinar col·loqui amb presentacions de llibres, autors i editors, i on tots els participants de la revista van poder compartir experiències i projectes amb membres de la Societat.

Els editors de Narranación van voler destacar molt la feina que les biblioteques fan per la cultura i, en aquest cas, van donar les gràcies a la Biblioteca Mont-Àgora pel suport rebut.


La revista Narranación es pot trobar a les llibreries Llegim i Cal Rabell d'Igualada i en el seu web www.narranacion.com, on també es publiquen periòdicament relats il·lustrats. A Facebook i Twitter es poden trobar a @narranacion, i pròximament a iVoox en un canal d'audiorelats.