L'Escola Gaudí i "Les bruixes"

Aquesta setmana els nens de 6è de l'escola Gaudí han vingut a la Biblioteca a participar en el Club de Lectura Infantil del llibre "Les bruixes" de Roald Dahl. Els nens han llegit el llibre a l'escola amb els seus mestres i han vingut a la biblioteca a comentar i debatre un bon clàssic de la literatura infantil com és "Les bruixes". El llibre ha aconseguit que els infants coneguin Roald Dahl i que dessitgin continuar llegint-lo. El Club de Lectura "Les bruixes" el trobem dins "l'Any Dahl", centenari del naixement d'aquest autor. 
Roald Dahl fou novel·lista, escriptor de contes i guionista, famós com a escriptor per a nens i adults. Entre els seus llibres infantils més populars, portats fins i tot a la gran pantalla, trobem "Les bruixes", "Matilda" i "Charlie i la fàbrica de xocolata". 
Però no oblidem pas el Roald Dahl per a adults, amb el seu humor negre i els seus finals excepcionals. "Intercanvi de parelles i altres contes" o "Historias extraordinarias" són alguns títols que podeu trobar a la nostra biblioteca.