Fi de curs del Club de Lectura Infantil

Ot el Bruixot
El divendres 5 de juliol ens vam reunir a la Biblioteca de Montbui els nois que han participat durant aquest curs 2012/13 al nostre Club de Lectura.
Va ser una tarda molt intensa. El Club de Lectura va girar al voltant de la revista Cavall Fort. Es tractava que cada nen donés la seva opinió sobre quin era l'apartat de la revista que més els havia interessat o entretingut. Menció especial al personatge Ot el Bruixot que sens dubte ens diverteix a tots.
Entre bastidorsTambé vam decidir que el llibre que més ens havia agradat durant aquest curs era Entre bastidors d'Anna Cabeza. Aquest llibre tracta la història de la Joana que té gairabé tretze anys i no accepta que el pare i la mare, que tenen professions relacionades amb el món de l'espectacle, passin temporades fora de casa per culpa de la feina.
Sou un malvat senyor Gum
La Kati i la felicitat
Però la tarda no es va acabar aquí. Teníem més feina. Els nens es van convertir en el jurat del Concurs que s'ha dut a terme a la biblioteca durant aquest curs anomenat Concurs del Super llibre. Títols com Vols ser el nòvio de la meva germana, Les aventures del capità calçotets, 35 quilos d’esperança o Tramuntana a la granja han estat els seleccionats per formar part d'aquest concurs, on el protagonista és el llibre. Es tractava de llegir els títols que més ens agradaven i després opinar si ens havien agradat molt, una mica o gens. Dels vots emesos vam donar com a guanyadors dos llibres: Sou un malvat senyor Gum (per nens de 7 a 10 anys) i La Kati i la felicitat (per nens d'11 a 13 anys).

Participants del Club de Lectura Infantil curs 2012/13