Boolino, un portal molt recomanable per a paresAvui us presentem un portal molt interessant que contribueix a fomentar la lectura entre els infants: www.boolino.com
Els seus creadors pensen, que una forma eficaç per augmentar la lectura entre els nens, és ajudar als pares a escollir bons llibres infantils, de manera que la primera experiència lectora dels petits sigui positiva i els il·lusioni a seguir. Per aquest motiu, l’objectiu principal d’aquesta web, és aconsellar, donar idees i recomanar a pares i altres persones vinculades en el món de l’educació i la lectura els títols més adients per a cada edat lectora.

Fa pocs dies han presentat “Com fer dels teus fills grans lectors”, una iniciativa d’intercanvi d’idees que ajuden a animar als petits a descobrir el plaer de la lectura. Et convidem a descobrir la iniciativa i a compartir les teves pròpies idees. A partir d’avui, i durant 10 dies, publicarem una “idea Boolino”. En finalitzar la campanya pots passar per la biblioteca i et regalarem les “10 idees Boolino” publicades en forma de punt de llibre. Una col·lecció de punts molt útils per llegir, consultar i reflexionar sobre el plaer de la lectura.