La Xarxa de Biblioteques Municipals estrena perfil a TwitterLa Xarxa de Biblioteques Municipals, a la qual pertany la Biblioteca de Montbui, ja té perfil propi al Twitter amb l'objectiu d'apropar l'actualitat de les biblioteques als ciutadans i amplificar el ressò dels continguts de la Biblioteca Virtual.

El compte de la Xarxa de Biblioteques Municipals al Twitter inclou notícies i activitats de les biblioteques, però també recomanacions diàries de llibres, música i cinema, així com de les principals novetats publicades a la Biblioteca Virtual, com ara una nova guia de lectura, una selecció de webs lligada amb algun tema d'actualitat o una nova proposta dels prestatges virtuals. Així mateix, es fa ressò de les principals informacions que les biblioteques de la Xarxa publiquen al seu perfil de Twitter.

Aquest perfil a Twitter consolida la tasca ja iniciada a principis d'any d'assegurar la presència de les biblioteques a les xarxes socials. Així, la Xarxa de Biblioteques Municipals ja disposa des de fa uns mesos de canals propis al Facebook i al Youtube. Actualment el perfil de Facebook voreja el miler de seguidors.

Segueix-nos a:

Twitter: https://twitter.com/bibliotequesxbm
Facebook: https://www.facebook.com/bibliotequesXBM
Youtube: https://www.youtube.com/XBMdiba